HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Incassobureau Bussum

Het is een situatie waar u liever niet mee geconfronteerd wordt, maar toch kan u te maken krijgen met wanbetalers. Wanneer dit het geval is, is het vaak erg lastig om een goede betalingsregeling op te stellen. Het kost u veel tijd, geld en kennis om een goede regeling op te zetten. U wilt zich uiteraard gewoon blijven focussen op uw business en u heeft eigenlijk geen tijd om met randzaken zoals betalingsregelingen bezig te zijn.

HFM Incasso snapt dat u zich liever focust op andere zaken en neemt issues als betalingsregelingen graag voor u uit handen. Wij zijn specialisten in het afhandelen van incasso’s en staan bekend om onze persoonlijke benadering. Wij denken met een menselijke insteek, waardoor wij het meeste kunnen bereiken. Het komt voor dat incasso’s niet direct betaald kunnen worden. Maar doordat wij ons menselijk opstellen, weten wij vaak toch eerder een betalingsregeling te treffen. Dit heeft als resultaat dat u de incasso alsnog betaald krijgt.

HFM Incasso, een kwalitatieve partner

In de wereld van incasso’s heeft HFM Incasso al jarenlange aantoonbare ervaring. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een begrip in de regio zijn geworden. Kiest u voor HFM Incasso, dan kiest u ook voor kwaliteit. Al onze mensen zijn ervaren, gediplomeerd en gespecialiseerd. Hierdoor hebben wij voor elke klus de juiste persoon, die uw opdracht tot een goed einde brengt. Bij al onze professionals staat de menselijke insteek centraal, precies zoals HFM Incasso dat graag ziet.

Onze werkwijze

Nadat u ervoor heeft gekozen om uw opdracht bij HFM Incasso neer te leggen en wij alle benodigde documenten van u hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij brengen de communicatie met uw debiteur zo snel mogelijk op gang en streven ernaar dit contact te behouden. Om dit te bewerkstelligen, gebruiken wij een vijf verschillende instrumenten:

  • brief;
  • e-mail;
  • fax;
  • telefoon;
  • huisbezoek (op verzoek).

HFM Incassobureau Bussum, No Cure No Pay!

Bij HFM Incasso werken wij binnen het minnelijke incassotraject geheel kosteloos. Dit betekent dat u ons pas na dit traject hoeft te gaan betalen (No cure, no pay dus). Bij ons staat cliëntbehoud hoog in het vaandel en hier slagen wij in door onze menselijke en reële aanpak. Wij werken altijd met volledige focus aan onze opdrachten en uw klantrelatie staat altijd centraal. Wij maken nooit onderscheid op basis van gedrag, kenmerken of type persoon. Met andere woorden: wij behandelen elke incasso hetzelfde. Daarnaast kunnen wij uw specifieke wensen verwerken in ons incassotraject.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij HFM Incasso? Neem dan gerust contact met ons op! Incassobureau Bussum? HFM Incasso is uw partner!

Lees meer
“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen