HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Incassobureau no cure no pay

Incassobureau No Cure, No Pay

Bent u op zoek naar een no cure no pay incassobureau? Dan bent u bij HFM Incasso aan het juiste adres. HFM Incasso zorgt ervoor dat u op een eerlijke manier uw geld terug krijgt. Wij hebben oog- en oor voor uw wanbetaler, maar houden de druk hoog. Dit leidt vaak tot een betaling en dat blijkt: Ons slagingspercentage is al jaren onverminderd hoog!

Grotere incassobureau’s vallen om. Als gevolg van de economische malaise wordt het voor hen almaar lastiger om vorderingen te innen omdat bij de debiteur vaak geen geld meer is te halen. De grotere incassobureaus die op no cure no pay basis faciliteren maken dientengevolge geen omzet en hiervan bent u als opdrachtgever mede de dupe.

Niet bij HFM Incasso, waar het slagingspercentage sedert jaren nagenoeg onverminderd hoog is!

Hoe kan dit?

HFMincasso is een klein, stevig in het zadel zittend kantoor met gedreven medewerkers en biedt flexibele, betrouwbare oplossingen met meer tijd- en oor voor u en uw wanbetaler, zodat wij vaak daadwerkelijk een betaling bewerkstelligen ofwel een schikking realiseren. Daarvoor zijn wij 10 uur per dag en 6 dagen per week voor u actief om de communicatie en de druk op uw wanbetaler hoog te houden.

Dit doen wij op basis van 100% no cure no pay, dus u betaalt nimmer incassokosten. HFMincasso is van mening dat uw debiteur de kosten dient te betalen en in nagenoeg alle gevallen lukt dit. Onze beloning is afhankelijk van het resultaat van de procedure.

Overtuig uzelf en laat ons weten, hoe wij ook u kunnen helpen. Neem dus direct telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Het inschakelen van HFMincasso is geheel kosteloos

U lijdt schade, aangezien uw debiteur de facturen niet stipt op tijd voldoet. Deze schade zou u niet hebben gehad, als de debiteur wel op tijd betaalde. Daarom is het legitiem dat de debiteur de incassokosten betaald. Het inschakelen van HFMincasso is dus geheel kosteloos.

Kan een onbetwiste vordering toch niet worden geïnd én zijn er geen (buitengerechtelijke) mogelijkheden meer? Dan schatten we uw kansen in voor een gerechtelijke procedure.

Om u zo goed mogelijk bij te staan in het gehele proces en u vervolgens door te kunnen verwijzen als dat nodig is, hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met recherche- en gerechtsdeurwaarders, juristen en advocatenkantoren.

Incassobureau No Cure No Pay bij HFM Incasso

Bij HFM Incasso begrijpen we dat een openstaande debiteur vaak al vervelend genoeg is. Daarom helpen we u graag 100% kosteloos bij het incassotraject. We werken op basis van respect en fatsoen en met onze zakelijke aanpak staan wij 6 dagen per week voor u klaar. Zodra wij uw opdracht ontvangen gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Het doel is hierbij om de debiteur zo snel mogelijk te laten betalen, zonder dat de relatie met uw klant hierbij beschadigd raakt. De incassokosten worden doorberekend aan uw debiteur, dit betekent dat het incassotraject voor u 100% kosteloos is.

Een Incassobureau No Cure No Pay die u niets kost

Omdat uw debiteur de factuur niet op tijd voldoet, lijdt u schade. En dat is zonde. Daarom zijn de kosten van het incassobureau voor uw wanbetaler. Innen wij niets dan verdienen wij ook niets. Wij werken volgens het no cure no pay principe! In 86% van de gevallen lukt het HFM Incassobureau om de debiteur een betaling te laten realiseren:

Over HFM Incassobureau No Cure No Pay

HFM Incasso is uw no cure no pay incassobureau en omstreken. Wij nemen onze taak serieus en onderscheiden ons door vasthoudendheid, daadkracht, integriteit en meer dan genoeg tijd en aandacht voor uw specifieke zaak. Na ontvangst van uw opdracht sturen wij uw debiteur direct de eerste sommatie waarbij de hoofdsom, incassokosten en eventuele vertragingsrente in rekening worden gebracht. Drie dagen hierna nemen wij telefonisch contact met uw debiteur op, om te controleren of de sommatie is ontvangen. We zullen hierbij ook aangeven dat er gerechtelijke stappen ondernomen zullen worden, indien de betaling van de debiteur in gebreke blijft. Gedurende het incassotraject onderhouden we regelmatig contact met zowel u als de debiteur.

Bent u op zoek naar een incassobureau no cure no pay en zou u graag gebruik willen maken van onze diensten of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel naar 0294 – 48 39 94 of vraag gratis een gesprek aan.

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen