HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Minnelijke incassotraject

HFMincasso profileert zich als een daadkrachtig, integer en standvastig incassobureau. Wij opereren binnen het minnelijke incassotraject en ‘No cure no pay’ is onze standaard. Al jarenlang hebben wij een zeer hoog slagingspercentage.

‘Opereren binnen het minnelijke incassotraject’ houdt in dat het incassoprobleem wordt opgelost zonder tussenkomst van een rechter. Het minnelijke incassotraject start wanneer de betalingstermijn van uw factuur is verstreken. Vanaf dit moment kunnen wij de vordering voor u uit handen nemen. Op basis van wederzijds respect, fatsoen en een zakelijke aanpak behandelen wij iedere vordering met evenveel inzet, ongeacht de hoogte ervan. Wij zijn 10 uur per dag en 6 dagen per week actief voor u.

 

Start minnelijke incassotraject

Na het verstrijken van de betalingstermijn start het minnelijke incassotraject. U kunt vanaf dat moment een beroep doen op onze dienstverlening. Na ontvangst van uw opdracht en alle benodigde documenten, starten wij meteen. Onze werkwijze is altijd gericht op uw cliëntbehoud. Wij hanteren dan ook een respectvolle doch rechtvaardige benadering en motiveren uw debiteur om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Om deze communicatie op gang te brengen en vooral te behouden, leggen wij contact middels brieven, e-mail, fax, telefoon en/of een huisbezoek (alleen op verzoek). Uw kunt zowel overdag als in de avonduren contact met ons opnemen

We hechten bij HFMincasso veel waarde aan een persoonlijke aanpak bij HFM Incasso, vandaar dat u een persoonlijke zaakbehandelaar krijgt gedurende het gehele traject. Voordeel hiervan is dat deze persoon uw organisatie kent en weet wat er speelt en te allen tijde op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen uw zaak.

 

Na de eerste aanmaning

Bij de eerste aanmaning van HFMincasso worden hoofdsom, incassokosten en eventueel vertragingsrente in rekening gebracht. Binnen drie dagen na verzending wordt er telefonisch contact opgenomen met de debiteur om vast te stellen of de aanmaning ontvangen is. Indien niet, dan zal de aanmaning alsnog door onszelf worden aangereikt. Wij zullen op dat moment tevens mededelen dat er, indien de debiteur in gebreke blijft te betalen, gerechtelijke stappen worden ondernomen. Gedurende het incassotraject onderhouden wij regelmatig telefonisch contact met de debiteur.

Mocht uw wanbetaler niet reageren/betalen inzake onze vervolgbrieven, dan wordt, in overleg met u, de zaak daadwerkelijk overgedragen aan onze juridische afdeling ter incassering in rechte. HFMincasso werkt samen met een select aantal deurwaarders, juristen en advocaten. Wij verplichten u dus niet om zich onnodig lang te binden met de mogelijkheid dat verdere pogingen om de vordering te incasseren, zullen stranden. Wij werken dan ook met het 100% ‘no cure no pay’ principe.

Gerechtelijke procedure

Soms is een gerechtelijke procedure helaas de enige optie om uw vordering alsnog te incasseren. HFMincasso geeft u graag advies en begeleiding bij het vinden van de meest geschikte partij voor uw zaak.

Meer informatie over het incassotraject en HFMincasso?

Neem contact met ons op op 0294-48 39 94 en ervaar onze professionele aanpak!

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen