HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Incassobureau Amstelveen

Iedereen kan op een gegeven moment te maken krijgen met wanbetalers. Het is in dergelijke situaties vaak lastig om tot een goede betalingsregeling te komen. Dit kost met name veel tijd, geld en kennis. Aangezien u zich natuurlijk wilt focussen op uw eigen zaak, blijft er dan eigenlijk geen tijd over om met betalingsregelingen bezig te zijn. HFM Incasso begrijpt dit maar al te goed en kan deze klus voor u uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van incasso’s en met name gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Doordat wij een persoonlijke benadering hebben en denken met een menselijke insteek, zijn wij van mening dat wij het meest kunnen bereiken. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de incasso niet direct betaald kan worden. Door ons menselijk op te stellen, weten wij vaak toch eerder een betalingsregeling te treffen, wat betekent dat u de incasso alsnog betaald krijgt.

Kwaliteit bij HFM Incasso

HFM Incasso heeft jarenlange aantoonbare ervaring in de incassowereld en is daardoor inmiddels een begrip in de regio geworden. Als u voor HFM Incasso kiest, dan kiest u automatisch voor een kwalitatieve partner. Wij werken uitsluitend met ervaren, gediplomeerde en gespecialiseerde professionals. Bij al deze professionals staat de menselijke aanpak, zoals HFM Incasso die graag ziet, centraal.

Onze werkwijze

Nadat wij uw opdracht en alle benodigde documenten hebben ontvangen, starten wij direct. Om de communicatie met uw debiteur op gang te brengen, maar vooral ook te behouden, maken wij gebruik van een vijftal instrumenten:

  • brief;
  • e-mail;
  • fax;
  • telefoon;
  • huisbezoek (op verzoek).

HFM Incassobureau Amstelveen, No Cure No Pay

Binnen het minnelijke incassotraject werkt HFM Incasso geheel kosteloos! Dit houdt in dat u pas na dit traject aan ons gaat betalen. Onze voornaamste focus ligt op cliëntbehoud. Wij werken met een meer menselijke en reële aanpak, zodat de kans dat u een cliënt kwijtraakt, gering is. Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u onze volledige focus verwachten. Uw klantrelatie staat hierbij centraal. Zonder onderscheid te maken in gedrag, kenmerken of type persoon behandelen wij elke incasso hetzelfde. Daarnaast kunnen wij uw specifieke wensen verwerken in ons incassotraject.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Incassobureau Amstelveen? HFM Incasso is uw partner!

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen