HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

No Cure No Pay

Grotere incassobureau’s vallen om. Als gevolg van de economische malaise wordt het voor hen almaar lastiger om vorderingen te innen omdat bij de debiteur vaak geen geld meer is te halen. De grotere incassobureaus die op no cure no pay basis faciliteren maken dientengevolge geen omzet en hiervan bent u als opdrachtgever mede de dupe.

Niet bij HFM Incasso, waar het slagingspercentage sedert jaren nagenoeg onverminderd hoog is!

Hoe kan dit?

HFMincasso is een klein, stevig in het zadel zittend kantoor met gedreven medewerkers en biedt flexibele, betrouwbare oplossingen met meer tijd- en oor voor u en uw wanbetaler, zodat wij vaak daadwerkelijk een betaling bewerkstelligen ofwel een schikking realiseren. Daarvoor zijn wij 10 uur per dag en 6 dagen per week voor u actief om de communicatie en de druk op uw wanbetaler hoog te houden.

Dit doen wij op basis van 100% no cure no pay, dus u betaalt nimmer incassokosten. HFMincasso is van mening dat uw debiteur de kosten dient te betalen en in nagenoeg alle gevallen lukt dit. Onze beloning is afhankelijk van het resultaat van de procedure.

Overtuig uzelf en laat ons weten, hoe wij ook u kunnen helpen. Neem dus direct telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Het inschakelen van HFMincasso is geheel kosteloos

U lijdt schade, aangezien uw debiteur de facturen niet stipt op tijd voldoet. Deze schade zou u niet hebben gehad, als de debiteur wel op tijd betaalde. Daarom is het legitiem dat de debiteur de incassokosten betaald. Het inschakelen van HFMincasso is dus geheel kosteloos.

Kan een onbetwiste vordering toch niet worden geïnd én zijn er geen (buitengerechtelijke) mogelijkheden meer? Dan schatten we uw kansen in voor een gerechtelijke procedure.

Om u zo goed mogelijk bij te staan in het gehele proces en u vervolgens door te kunnen verwijzen als dat nodig is, hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met recherche- en gerechtsdeurwaarders, juristen en advocatenkantoren.

Mogen wij ook u helpen op basis van no cure no pay?

Graag helpen wij ook u om uw vorderingen te incasseren. Neem gerust contact met ons op, of bel ons op 0294-48 39 94

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen