HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Debiteur

Een debiteur, op juridisch gebied een ‘schuldenaar’ genoemd, is een persoon die of bedrijf dat nog niet betaald heeft voor geleverde goederen of diensten, maar dit wel nog moet doen. Het is heel normaal om als persoon of bedrijf een aantal debiteuren te hebben en in de meeste gevallen betalen debiteuren gewoon. Echter komt het helaas ook voor dat een debiteur zijn schuld maar gedeeltelijk of helemaal niet wil of kan betalen.

U kunt in eerste instantie zelf proberen om uw geld terug te krijgen. Wanneer u dit na meerdere pogingen niet voor elkaar krijgt, dan kunt u ervoor kiezen om derden in te schakelen. HFMincasso is zo’n derde partij. U kunt ons inschakelen wanneer uw debiteur niet wil of kan betalen. Wij gaan er dan voor zorgen dat u uw vordering alsnog ontvangt.

Onze werkwijze

HFMincasso opereert binnen het minnelijke incassotraject, wat betekent dat wij uw incassoprobleem oplossen zonder de tussenkomst van een rechter. U kunt een beroep doen op onze diensten nadat de betalingstermijn van uw debiteur is verstreken. Wij werken volgens een ‘100% No Cure No Pay’-principe. Dit houdt in dat wij pas kosten in rekening brengen wanneer wij onze dienst tot een goed einde hebben gebracht. Wij hebben er vertrouwen in dat wij uw incassoprobleem kunnen oplossen, omdat wij ons kenmerken en onderscheiden door:

  • Zorgvuldigheid
  • Professionaliteit
  • Vasthoudendheid
  • Daadkracht
  • Integriteit
  • Tijd en aandacht voor uw zaak

Met onze respectvolle, fatsoenlijke en zakelijke aanpak behandelen wij iedere vordering met evenveel aandacht en inzet, ongeacht de hoogte van de vordering. Het behouden van cliënten staat bij ons voorop en wij zetten ons 6 dagen per week voor u in.

Nauwe samenwerkingsverbanden

Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt bijgestaan in het gehele incassoproces. Daarom hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met recherche- en gerechtsdeurwaarders, juristen en advocatenkantoren. Op deze manier kunnen wij u met een gerust hart doorverwijzen, indien dit nodig is in uw specifieke incassozaak.

Meer informatie

Heeft u problemen met uw debiteur en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij HFMincasso? Neem dan gerust contact met ons op. HFMincasso is uw partner als het om incasso’s gaat.

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen