HFM Incasso
HFM Incassobureau Weesp

Incasso bureau Almere | Wanneer u met wanbetalers te maken hebt, is het soms lastig om tot een goede betalingsregeling te komen. Zeker aangezien dit veel tijd, geld en kennis vereist. U wilt natuurlijk uw volledige focus op uw eigen zaak houden en dan blijft er weinig tijd over voor betalingsregelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van incasso’s. Waar wij ons in specialiseren is het persoonlijke aspect. Door een persoonlijke benadering en een menselijke insteek denken wij het meest te kunnen bereiken. In sommige gevallen kan de incasso niet direct betaald worden. Door ons menselijk op te stellen zullen wij eerder een betalingsregeling kunnen treffen waardoor u alsnog de incasso betaald krijgt.

Incasso bureau Almere, u kiest voor kwaliteit

Wanneer u kiest voor HFM Incasso, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hebben jarenlange aantoonbare ervaring in de wereld van de incasso’s en kunnen dan ook met trots zeggen dat wij inmiddels een begrip in de regio zijn geworden. Wij werken uitsluitend met professionals die ook aantoonbare ervaring hebben en gediplomeerd en gespecialiseerd in het innen van incasso’s. Een menselijke aanpak staat hierbij centraal. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • brief;
  • e-mail;
  • fax;
  • telefoon;
  • huisbezoek (op verzoek);

Incasso bureau Almere, No Cure No Pay

Binnen het minnelijke incassotraject werken wij geheel kosteloos! Dit houd in dat u pas na dit traject aan ons gaat betalen. Clientbehoud is onze voornaamste focus. Hierdoor werken wij met een menselijke en reëel aanpak zodat de kans dat u een client kwijtraakt gering is. Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u onze volledige focus verwachten. Uw klantrelatie staat hierbij centraal. Zonder verschil te maken op basis van bedrag, kenmerken of type persoon behandelen wij elke incasso hetzelfde. Daarnaast kunnen wij uw specifieke wensen verwerken in ons incasso traject. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Incasso bureau Almere, HFM Incasso is uw partner!

“Prettige samenwerking gehad. Wij zijn erg tevreden en zouden HFM incasso aanbevelen”
- Drenth Verhuizingen - Mw. Drenth
“HFM incasso heeft een enthousiaste benadering en is volhoudend. En de zaak ik met succes afgerond!”
- Stichting Flora en Fauna Bescherming Weesp
"Keurig geregeld. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld."
- Bouwbedrijf Poort - dhr Poort.
Incassobureau inschakelen?

Neem direct contact op met het No Cure No Pay Incassobureau.

Direct contact opnemen